Районний семінар заступників директорів з НВР

На базі нашої школи проведено районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи за темою «Новий державний стандарт початкової загальної освіти: підготовка вчителів початкових класів до впровадження».
Відкрила семінар Мостова Г.М., начальник відділу освіти Сахновщинської РДА з питання «Новий державний стандарт початкової загальної освіти: підготовка вчителів початкових класів до впровадження».
У роботі взяли участь:
- Коротка В.В., завідувач РМК з питання "Особливості організації освітнього процесу за новим Державним стандартом початкової загальної освіти"/
- Штефа Т.В., заступник директора з навчально-виховної роботи «Квест-платформа «Нова українська школа: умови – проблеми – крок уперед».
Заступником директора з навчально-виховної роботи Штефою Т.В. проведено Майстер-клас для заступників директорів з навчально-виховної роботи. Майстер-класа переслідував мету "Розвиток професійної компетентності педагогів в умовах підготовки до впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти". Переглянути ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 201